Načítám Akce

« All Akce

Výstava – Tiché momenty

Říjen 10 @ 17.00 - Listopad 10 @ 17.00

Srdečně vás zveme na retrospektivní výstavu „Tiché momenty: Svět očima Pavla Czinege“, která se koná od čtvrtku 10. října do neděle 10. listopadu ve Výstavní galerii Petrohrad. Tato výstava nabízí jedinečnou příležitost nahlédnout do více než padesáti let fotografické tvorby Pavla Czinege, jehož snímky se staly nedílnou součástí kultury Zubří.

„Tiché momenty“ představují nejen známé, ale i méně známé fotografie, které pokrývají široké spektrum témat. Pavel Czinege, v Zubří dobře známý nejen jako fotograf, ale i jako oblíbený člen místní komunity, se ve své tvorbě zaměřil na vše od klidných krajinných scenérií po osobní portréty místních obyvatel a populárních osobností. Každý jeho snímek je svědectvím jeho hlubokého vztahu k městu a uměleckého talentu.

Tato výstava není jen přehlídkou fotografií, ale také oslavou historie a kultury Zubří. Nabízí nám možnost zamyslet se nad krásou a proměnami našeho okolí, které Pavel Czinege umělecky zachytil. Přijďte se nechat unést příběhy skrytými v jeho snímcích a prožijte s námi tuto speciální událost věnovanou oslavě významného životního jubilea Pavla Czinege.

Slavnostní vernisáž se uskuteční ve čtvrtek 10. 10. 2024 od 17.00 hodin.

 

Těšíme se na vaši návštěvu!

Podrobnosti

Zahájení:
Říjen 10 @ 17.00
Ukončení:
Listopad 10 @ 17.00
Webová stránka:
https://www.mesto-zubri.cz/aktualni-vystava

Pořadatel

Muzeum Zubří
Telefon:
702183234
Email:
muzeum@mesto-zubri.cz
Webová stránka:
https://www.mesto-zubri.cz/muzeum

Místo konání

Muzeum Zubří – Petrohrad
Zubří, Zlínský kraj 75654 Česká republika + Google Mapa